fredag 24 maj 2013

Avsnitt 35! VBDFR?! aka GossipMOB

Shoo alla glada!

Hoppas ni gillar skvaller! Sanna, Petter och Hugo har hört tusentals rykten om allt möjligt som de delar med sig av (nästan bara rap-relaterat).

Avsnitt 35, som vanligt inspelat i Plankas studio, inleds med programrubriken: Tim Dog dog? Vi pratar alltså om huruvida Tim Dog dog eller inte. Efter det pausar vi skvallret och börjar prata om lite ny fantastisk musik, Gangsta Boos första mixtape på flera år har kommit! Hur låter det när kids från Florida som gör retro-old-school-memphis rap samarbetar med en faktisk old-school-memphis rappare? Vem pratar öppet om date-rape? Och hur smakar egentligen Gucci Manes cologne?

Petter påminner oss om några Gangsta Boo-throwbacks, som t ex hennes gästvers på Zebra Kats gamla dänga Imma Read. Just det, samma låt som Busta Rhymes nyligen la en vers på. Men ligger det en hund begraven här? VBDFR?! skvallrar lite mer. Det sista ämnet är kärlek, eller rättare sagt: rappare vars romantiska kompanjon är en annan rappare. Det finns massa exempel på rappande par, både exempel på par som fortfarande är lyckliga och en hel del rappare som slutat vara ihop med varandra. 

Hoppas ni gillar det!

Whatever?! xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar