fredag 17 maj 2013

Avsnitt 34! Intervju med Piraterna + VBDFRs weekend i Malmö

Shoo tok,

Det här är avsnitt 34 av Vad blir det för rap (podradioprogrammet där din favoritrapnörds favoritrapnördar pratar om rap).

Avsnittet drar igång direkt med en intervju med Malmö-rapduon Piraterna (kända från AM43-remixen ni vet), genomförd av VBDFR?!s utsända reproter på Möllan: Petter417. Piraterna (Adam och Awal) berättar om vilka de är, om hur det är att leva i Malmö som unga aspirerande rapstjärnor, om missade deadlines, hur det är att leva i en stad i förändring. Vi får även tips om eventuellt kommande samarbeten med ett landsorts-sportgäng och det blir RAP, live rakt in i radion (petters iphone).

Efter intervjun pratar VBDFR?!-gänget lite allmänt om sin weekend i Malmö och alla konserter de såg på årets Blast-festival. Vilken akt var bäst? Vilken rappare var den största besvikelsen? Vilken rappare verkade gulligast och vem var den mest odrägligaste?

Avsnittet avslutas med en debut för ett nytt segment. VBDFR?! ska en i taget få berätta lite om ett throwback-album de tycker är underskattat. Sanna är först ut och hon väljer det fantastiska och relativt bortglömda skivan Girl Interrupted av Ms. Jade (alla borde/måste lyssna på hela skivan).

Whatever?! xoxo

1 kommentar:

  1. HipHop inspelning sensation Provy släppt Suflayy "A Star Burnin Brite" som presenterar Rachel Schryvers-under världsfreden månad till minne av nära och kära förlorade i Hiroshima och Nagasaki.
     
    Titta Music Video nu på youtube!
      http://www.youtube.com/watch?v=X06H7IVEbAY

    Gå och köp "A Star Burnin Brite" på iTunes för endast $ 0,99 cent!

    SvaraRadera