torsdag 9 maj 2013

Avsnitt 33!

Shoo nära och kära, detta är avsnitt 33!

Ordinarie besättning är tillbaka och vi pratar om ett kärt gammalt ämne: NY MUSIK. Det mesta är rätt nytt i alla fall. Petter är med på telefon från Göteborg medan Sanna och Hugo gladeligen gått upp i ottan den första maj för att få låna planka.nu-studion igen.

Vi pratar om det nya svenska stjärnskottet Yung Lean. Ska han t ex verkligen ses som en svensk rappare? Eller ska vi låta honom existera helt och hållet på det gränslösa tumblr-internetet? VBDFR?! är exalterade över den senate i raden av långa och ordentliga svenska remixer med massa rappare, AM43 eller AK47 eller vad den nu heter har gett oss grymma verser från gamla favoriter och uppmärksammat oss på tidigare helt (för oss) okända rappare.

Avsnittet fortsätter och vi pratar om ännu mer ny musik. Hugo hör vad han vill höra på sista låten på V-Slash debutmixtape (fyra år senare). Petter har berättar om den relativt nya NYC-rapparen Junglepussy som låter jävligt #NYC2013. Sanna har lyssnat på ett tungt och jävligt fett mixtape av en Chicago-rappare som eventuellt är lika gammal som Petter (Chella H).

Whatever?! xoxo

1 kommentar:

  1. HipHop inspelning sensation Provy släppt Suflayy "A Star Burnin Brite" som presenterar Rachel Schryvers-under världsfreden månad till minne av nära och kära förlorade i Hiroshima och Nagasaki.
     
    Titta Music Video nu på youtube!
      http://www.youtube.com/watch?v=X06H7IVEbAY

    Gå och köp "A Star Burnin Brite" på iTunes för endast $ 0,99 cent!

    SvaraRadera