fredag 1 november 2013

Avsnitt 46: Galet Sexigt Coolt: the VBDFR?! story

Shoo
Det här avsnittet är kanske inte galet, sexigt (förutom vid ca minuten där Blanca Whiite-låten spelas) och coolt - det var dock filmen Sanna och Hugo har tittat på: Crazy Sexy Cool: The TLC Story. Det blev känslosamt.
Det fortsatte vara känslosamt när vi lyssnade på Angel Haze variant av Maquelremoores Same Love. Haze rappar med en otrolig öppenhet om sitt liv och låter oss få en inblick hur det var för henne att komma ut som icke-straight för sin mamma i sina tweens. Maqueleremoore delger inte en lika rörande historia på original-varianten…
Avsnittet fortsätter med att vännerna Sanna, Petter och Hugo diskuterar notiser och nyheter från den samtida rap-världen. T ex älskar vi fortfarande den DJ Mustard-producerade Ty$-dängan Paranoid, men i den nya videon saknar vi två dollartecken. Vi får lyssna på ganska mogen drill från Chicago, tunga beats från Norway i form av throwback-klassiker från Bergen, och en riktig tappa-hakan-freestyle från Petters kompis Cuntessa och nykomlingen Quay Dash.

Vi hinner också spela extremt tung och snuskig musik från DMV-rapparen Blanca White, skämta om DJ Khaleds nya Drake-album och höra en hit från i somras signerad Atlanta-ynglingen Que.
Whatever?! xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar