torsdag 7 mars 2013

Avsnitt 28! Med Jenny Seth!!!

Hej!

Ursäkta dröjsmål men nu är vi här, med the AWARD WINNING Jenny Seth (Jenny vann Stockholmspriset i kategorin MEDIA (vi kom tvåa) GRATTIS!). Nu när vi hade chansen att göra podd med ett proffs valde vi pratar om två saker som är enorma delar av våra liv, och inte tillräckligt pratade om:

1. Rappare på Instagram. Vilken rappare har egentligen det/de sötaste barn/-en? Vilken svensk hiphop-dude är en siare, och vilka rappares instagramflöde håller inte måttet?

2. Adlibs och producent-tags. Adlibs kan avgöra om en rappare någonsin lyssnas på igen eller glöms bort likt Skyzoo. När vi hör mouse drop the track that'll make you bounce it back är det god chans att vi redan bestämt att vi gillar det! Ni kommer gilla det!
 Whatever?! xoxo

Och tävlingen!!!!! Som ni kommer höra alldeles i början av avsnittet har ni alltså chansen att vinna en tröja från Slow Motion Soundz klädmärke och en VBDFR-tröja om ni lyssnar på SMS-artisten ST 2 Lettaz mixtape "Prelude to The G" och skriver om skivan på twitter. OBS! Ni måste nämna @2lettaz, @VaBlirDetForRap och @BlockBeataz i tweeten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar