söndag 23 december 2012

Avsnitt 22!!


Hej alla julfirare, och hej alla andra!

Ingen jul utan nytt Vad blir det för rap?! Eller, det kanske inte stämmer, hursomhelst är vi väldigt glada över att kunna ladda upp ännu ett nytt avsnitt av allas vår favoritpodcast innan Julhelgen är slut!. Det här är avsnitt 22!

Det är återigen ordinarie besättning, Sanna och Hugo i Planka.nu studion och Petter över telefon från Göteborg. Trots att det gick relativt kort tid mellan inspelningen av avsnitt 21 och 22 har det släppts MÄNGDER med intressant, relevant och spännande musik som Sanna, Petter och Hugo alla behövde prata av sig om. Ni är inbjudna till att lyssna när vi berättar om våra första-reaktioner av att ha lyssnat på debutalbum från två av årets unga giganter: Chief Keef och A$AP Rocky.

VBDFR?! hinner även prata om nya skivor och mixtapes av Young Jeezy, Starlito och T.I., Ashlee Bankz och Cousin FIK med flera. Tack för att ni lyssnar!

Som sist önskar vi er en God Hannukah, God Jul, Gott Nytt år, God Kwanzaa, Glad Boxing Day och allt annat ni som finnas att fira i December månad. Whatever?! xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar